afbeelding met vrouw en man, Voor het enige échte certificaat om, alles te repareren, aansluiten en installeren

Trainingen vanaf heden exclusief examen

Date

Op verzoek van onze klanten hebben wij een belangrijke verandering doorgevoerd: vanaf heden bieden wij al onze trainingen exclusief examen aan. Dit betekent dat je inschrijving alleen voor de training geldt, waarna je zelf verantwoordelijk bent voor de exameninschrijving bij STEK. 

Overgangsfase

Huidige groepen

De huidige groepen, die momenteel nog inclusief examen op de website gepland staan, zullen nog inclusief examen zijn. Deze groepen ronden de training af inclusief het geplande examen. Dit zijn echter de laatste groepen inclusief examen, waarna er wordt gewerkt met nieuwe groepen, exclusief examen.

Nieuwe groepen

Vanaf heden zullen de nieuwe groepen exclusief examen worden ingepland. Je schrijft je alleen in voor het theoretische en/of praktische aspect van de training. 

Wat betekent dit voor jou?

Als je je inschrijft voor een training exclusief examen, is het belangrijk dat je je zo snel mogelijk aanmeldt bij STEK voor het examen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanmelding en de planning van je examen. Zorg ervoor dat je dit tijdig regelt om je opleiding succesvol af te ronden.

Aanmelden STEK: https://stek.nl/aanmelden-examens/

 

Opleidingscentrum GO°

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: