Michel geeft les in Spanje

Samenwerking met Keyter en INTARCON in Spanje

Date

Keyter & INTARCON wilden de veiligheid en kwaliteit van hun medewerkers versterken bij het werken met brandbare koudemiddelen zoals propaan. Omdat er in Spanje geen certificeringsopties beschikbaar zijn, hebben zij ons benaderd. Onze experts Michel van Bronckhorst en Daan den Uijl zorgden voor een grondige opleiding, dat werd afgerond met een STEK examen, zodat de deelnemers hun officiële Nederlandse certificaat konden behalen.


Mannen bij Koelsysteem
Uitleg bij een koelsysteem


Groepsfoto training in Spanje
Groepsfoto

Totstandkoming

Keyter & INTARCON is aan het groeien en internationaliseren, wat vraagt om de juiste kennis en certificatie wat betreft het veilig en verantwoord werken met brandbare koudemiddelen.Echter, in Spanje is er geen certificeringsmogelijkheid voor het veilig en kwalitatief werken met deze middelen. Daarom hebben zij Opleidingscentrum GO benaderd om de training op te zetten, zij de faciliteiten, wij de inhoud.

Oplossing en Resultaat

Onze collega’s, Michel van Bronkhorst en Daan den Uijl, reisden af naar Spanje om op locatie een uitgebreide training te verzorgen. De training was specifiek gericht op de veilige omgang met propaan en het verbeteren van de technische kennis van het team.

Daarnaast hebben we met ons certificeringspartner STEK geregeld dat er ook een examinator naar Lucena is afgereisd, zodat de deelnemers, na het afronden van de training, hun officiële examen bij STEK konden afleggen en daarmee hun Nederlandse certificaat konden behalen.

We zijn trots op deze samenwerking en op het feit dat we Keyter & INTARCON hebben kunnen helpen bij het verhogen van de veiligheid en kwaliteit binnen hun organisatie, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: